Pretože obľuba steakov stále rastie, pripravili sme pre vás výnimočný kurz Perfektné steaky. Raw, Blue rare, Medium rare, Medium, Medium well done či Well done - ako prepečený ho máte radi vy? Kurz pre labužníkov, ktorí majú radi kus poriadneho mäsa, a chcú ho vedieť bravúrne pripraviť! Na kurzoch steakov pracujeme s vysokou hovädzou roštenkou, ktorá dodáva vašim receptom výbornú chuť. Pripravíte si tiež chutné prílohy, ktoré sa k mäsu hodia. Dozviete sa cenné rady od skúsených kuchárov – kde aké mäso nakúpiť, a kde nájdete najkvalitnejšie kúsky, ako si pripraviť skvelú marinádu... Opýtajte sa ich, čo vás zaujíma. Prekvapte vašich priateľov a blízkych týmito chutnými špecialitami pri najbližšej návšteve a predveďte im vaše schopnosti šéfkuchára!
Na kurze sa môžete tešiť na výborné Antipasto – Carpaccio s rukolou a parmezánom, presne ako v Taliansku - podávané s chrumkavou bagetou, ďalej na vynikajúce steaky spolu s prílohami, ktoré vyzdvihnú chuť mäsa – omáčka zo zeleného korenia a dokonalý konfit z červenej cibule. A nielen to! Dozviete sa, ako bezchybne ugrilovať zeleninu, aby chutila naozaj lahodne a profi zručnosti zavŕšite netradičným, ale extra lahodným flambovaným ananásom nezabudnuteľnej chuti! Zarezervujte si svoj kurz čím skôr, je naozaj veľmi vychytený!