Originálne VIANOCE s personalizovanými šperkami od VikiRose

Aj napriek tomu, že aktuálne prežívame pomerne pochmúrne obdobie, kvôli novému vírusu COVID-19, mnohí z nás myslia aj na potešenie seba a svojich blízkych.

Zdroj: VikiRose.sk

A v tejto súvislosti by sme vám radi predstavili mladú, no za tak krátku dobu, už úspešnú a progresívnu značku zameranú na personalizované strieborné a zlaté šperky – VikiRose.

Jej majiteľke, Viktórii Njagojevič, sa za dva aj pol roka jej existencie podarilo úspešne preraziť na slovenskom trhu šperkov a tento rok pomaly expanduje na trh český. Od svojho založenia, v roku 2018, sa hrdí viac ako 700 zákazníkmi najmä nežného pohlavia, ktorí hrdo nosia jej šperky.

Šperky s personalizáciou

Veríme, že mnohé ženy sa nájdu v tvrdení, že radi na sebe nosia aspoň jeden kúsok či už oblečenia, topánok alebo šperku, ktorý nenájdu na žiadnej inej žene. A na toto sa presne zamerala aj mladá Viki, ktorá sa rozhodla priniesť svoju kolekciu personalizovaných šperkov na náš trh. Jej hlavnou myšlienkou bolo dať zákazníčkam možnosť vložiť do svojho šperk emóciu v podobe mena svojej lásky: priateľa, manžela, dieťatka, maminy, ocina…prípadne si naň nechať vygravírovať nejaký odkaz alebo symbol, ktorý jej nositeľku niečím zosobňuje. A zjavne sa jej podarilo brnknúť na tú správnu strunu. Zákazníčky sú radi, keď im Viki venuje svoju pozornosť a záleží jej na tom, aby výsledný šperk potešil na 100%

Vianoce sa blížia a my pre vás máme tip na darček

Áno, aj tento rok budú najkrajšie sviatky v roku, aj napriek danej situácii a veríme, že budete chcieť potešiť svojich blízkych nejakým originálnym darčekom. Jedným z nich môže byť aj strieborný alebo a zlatý šperk z kolekcií značky VikiRose. Pri prezeraní stránky sme narazili na naozaj krásne kúsky: od strieborných a zlatých náhrdelníkov so srdiečkami a personalizáciou cez náhrdelníky a náramky nekonečnej lásky so symbolom ležatej osmičky až po minimalistickú kolekciu s názvom Nežná Žena, ktorá osloví milovníčky motta: v jednoduchosti je krása. Každý jeden, či už prívesok, náhrdelník alebo náramok si môžete personalizovať menom, dátumom, iniciálkami, textom alebo symbolom podľa vlastných predstáv. Ak sme vám dali aspoň malého chrobáka do hlavy a chceli by ste si popozerať ponuku šperkov od VikiRose, v článku nájdete niekoľko užitočných odkazov na aktuálnu ponuku.

Zdroj (PR): Dnes24.sk