Stará tržnica pomôže viac ako stovke lokálnych predajcov. Spúšťa jedinečný trh Vianočná tržnica so Slovenskou sporiteľňou.

Súčasná pandemická situácia sa dotkla každého z nás. Výnimkou nie sú ani slovenskí výrobcovia a predajcovia, ktorí počas tohto neľahkého obdobia stratili množstvo príležitostí predávať svoje produkty. Stará tržnica sa preto v spolupráci s hlavným partnerom, Slovenskou sporiteľňou, rozhodla pomôcť tomuto zasiahnutému segmentu. V predvianočnom období otvorí svoje brány aj počas pracovného týždňa a vytvorí tak za sprísnených hygienických opatrení jedinečný priestor pre lokálne značky.



Spoločne s organizátormi BRaK - Bratislavský knižný festival, Bratislava Design Week, Urban Market a Bratislava Tourist Board, prinesie od 25. novembra do 19. decembra 2020, vždy od stredy do soboty, predajnú prehliadku so širokým výberom remeselných lokálnych potravín, nezávislej módy, dizajnu, umeleckej tvorby či literatúry.

V priestore sa počas trvania Vianočnej tržnice vystrieda vyše stovka predajcov. Počas pracovných dní nájdete v tržnici viac dizajnu a handmade výrobkov. Sobota bude venovaná viac potravinám, ako ste zvyknutí na tradičnom Trh-Piac-Markt. Zoznam aktuálnych trhovníkov bude pravidelne aktualizovaný na sociálnych sieťach jednotlivých organizátorov.

Na aktuálnu pandemickú situáciu reaguje Stará tržnica aj upravením prevádzkového režimu a kapacity priestoru podľa aktuálnych nariadení. Vianočná tržnica sa bude konať za sprísnených hygienických opatrení, aby bol vytvorený bezpečný priestor nielen pre všetkých predajcov, ale aj návštevníkov, ktorí tak budú môcť nakupovať bez stresu a zbytočných starostí.
 
Trhy Vianočná tržnica so Slovenskou sporiteľňou sú súčasťou iniciatívy www.domanakupujem.sk, na podporu nákupov na Slovensku, a to nielen v tomto predvianočnom období. Svojím nákupom urobíte radosť nielen sebe a svojim najbližším, ale aktívne podporíte aj živobytie a ďalšie fungovanie predajcov a výrobcov podnikajúcich na Slovensku.
 
„Podporu firiem a podnikateľov, ktorí pôsobia na Slovensku, považujeme za veľmi dôležitú. Obzvlášť dnes. Sme totiž bankou pre život a podnikanie a veríme, že našej krajine sa bude dariť, len ak sa bude dariť ľuďom, podnikateľom a firmám, ktorí v nej žijú a pôsobia,“ hovorí Dáša Juríková, riaditeľka marketingu Slovenskej sporiteľne, ktorá je zakladateľom iniciatívy Doma nakupujem.
 
Vianoce nie sú len o darčekoch, ale aj o podpore. Spojte príjemné s užitočným a zastavte sa v bratislavskej Starej tržnici na týchto unikátnych vianočných trhoch.

Aktuálne informácie počas trvania trhu nájdete v udalosti na Facebooku Vianočná tržnica so Slovenskou sporiteľňou.
 
Miesto konania: Stará tržnica, Námestie SNP 25, 811 01 Bratislava

FB: https://www.facebook.com/staratrznica
Instagram: https://www.instagram.com/staratrznica/
Webová stránka: https://staratrznica.sk/
 
Termíny konania:
Prvý týždeň: 25. 11. - 28. 11. 2020
Druhý týždeň: 2. 12. - 5. 12. 2020
Tretí týždeň: 9. 11. - 12. 12. 2020
Štvrtý týždeň: 16. 12. - 19. 12. 2020

streda, štvrtok, piatok / 12:00 - 20:00 / Vianočná tržnica & Trh-Piac-Markt
sobota / 09:00 - 15:00 / potravinový trh Trh-Piac-Markt
 
Partneri:
Hlavný partner: Slovenská sporiteľňa
Partneri: Volkswagen Slovensko, Orange Slovensko, Hlavné mesto Bratislava

V spolupráci s: BRaK - Bratislavský knižný festival, Bratislava Design Week, Urban Market a Bratislava Tourist Board