1 000 eur od OC Galéria: Kto najviac bodoval?

OC Galéria shopping vyhlásila pred časom súťaž, v ktorej mohli návštevníci centra hlasovať sa svoj obľúbený klub alebo združenie v Košickom kraji. Poznáme víťaza.


Zdroj: OC Galéria Shopping

OC Galéria shopping vyšla tento rok s novinkou. Súťaž o obľúbený klub, či združenie a zožala úspech. „Som veľmi rada, že už v prvom kole súťaže bola účasť veľmi vysoká a zapojilo sa nám mnoho klubov či združení. Náš predpoklad o tom, že Košický kraj žije komunitným životom sa naplnil do bodky,“ hovorí marketingová špecialistka OC Galéria Shopping Zuzana Bušniaková.

V období od 14.augusta do 28.septembra mohol každý účastník cez formulár na webovej stránke predložiť návrh klubu alebo združenia. Každý účastník mal jeden hlas. Viacnásobné hlasy sa nezapočítavali.

Do druhého kola postúpili tieto kluby:

  • OZ Tanečné štúdio ͎Adriany Vrbovej
  • Usmej sa na mňa
  • Mystery Butterfly͎
  • CBK Minibuseuropa Ťahanovce

Druhá fáza hlasovania už prebiehala priamo v Obchodom centre Galéria shopping. V období od 30. septembra do 14.októbra mohol každý účastník použiť formulár v obchodnom centre a hlasovať jedenkrát za jeden klub alebo združenie.

Víťaz berie všetko

Víťazom druhého kola sa nakoniec stal ženský basketbalový klub CBK Minibuseuropa Ťahanovce, ktorý funguje už od roku 1994. "Sme radi, že OC Galéria pripravila takúto súťaž, a zároveň chceme veľmi pekne poďakovať každému, kto odovzdal hlas práve nám. Peniažky použijeme na športové oblečenie a športové pomôcky,“ povedala Vladimíra Daňková.

„Prvý ročník súťaže sa nám veľmi osvedčil, určite sa o rok stretneme pri druhom ročníku, s ešte väčším počtom nominovaných klubov a združení,“ doplnila na záver Zuzana Bušniaková.

Zdroj (PR): Dnes24.sk