Fantázia! Akcia v obľúbenej košickej pizzerii Cocobongo, rozvoz obedov GRÁTIS!

Veľká oslava znovu otvorenia interiérov pizzerie Cocobongo! Taká ponuka sa jednoducho neodmieta. Kúp 2 pizze a tretiu máš za 1 euro.


Zdroj: CocoBongo

Fantastické správy. Od pondelka 31. mája si môžete obľúbené jedlá v CocoBongo vychutnať už aj v interiéri. Pizzeria sídli na Rastislavovej 63 v Košiciach. Koniec dlhého pandemického obdobia sa rozhodol majiteľ prevádzky osláviť spolu so svojimi vernými ale i novými zákazníkmi.

Som veľmi rád, že Košičania nezabudli na skvelú chuť našej pizze ani v tomto neľahkom období,“ hovorí majiteľ reštaurácie Ladislav Andó.

„Práve preto sme z vďaky za vernosť našim zákazníkom zaviedli akciu 2+1. Znamená to že tretiu, najlacnejšiu pizzu z vašej objednávke dostanete od nás len za 1 euro,“ dodáva Andó.

 

Dovoz obedov ZADARMO

To však zďaleka nie je všetko. Máloktorá prevádzka v Košiciach sa môže pochváliť tým, že si za donášku obeda v rámci mesta neúčtuje príplatok. „Reagujeme tak na záplavu donáškových služieb, ktoré však žijú práve z týchto príplatkov. U nás stačí ak si objednáte dve jedlá a neplatíte nič za dovoz, v rámci obedového menu“ dodáva majiteľ.

V prípade, že objednávka obsahuje len jedno jedlo, účtujú tu donášku vo výške 0,50 eura.

Pizzu si môžete objednať ONLINE, alebo na telefónnom čísle 0908 331 165 d­enne od 11:00 do 2:00 hod.

Vyskúšajte aj obedové menu z CocoBongo. Na stránke každý deň nájdete 2 druhy polievok a 4 druhy hlavných jedál za bezkonkurenčnú cenu 4,80 eur vo vysokej kvalite.

Rozvoz obedov začína od 11:00 do 14:00, telefonické objednávky sa prijímajú od 8:00 hod.

Staňte sa našimi fanúšikmi na oficiálnej fb stránke CocoBongo, alebo navštívte náš web.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: CocoBongo