Dovolenka na Orave ako zo sna: V Rezorte Zbojnícka koliba vás budú len rozmaznávať

Mnohí Slováci sa rozhodli aj toto leto stráviť na Slovensku. Krásnych miest máme nadostač, stačí si vybrať. Znalci vedia, že jednou z TOP destinácií je Rezort Zbojnícka koliba v krásnej oravskej prírode.


Zdroj: Rezort Zbojnícka koliba

Pandemická situáciu sa síce na Slovensku zlepšila, no už teraz sa začína skloňovať nebezpečný delta variant, ktorý môže ľahko zhatiť dovolenkové plány najmä v zahraničí, kde je omnoho rozšírenejší, než u nás.

Mnohí preto, úplne logicky, plánujú dovolenku na Slovensku.

Pre tých, čo si ešte nevybrali tú správnu slovenskú destináciu máme overený tip.

Na severe, konkrétne v Oravskej Jasenici, sa nachádza nápaditý rezort. K pôvodnému penziónu pribudli zrubové chatky či wellness. Rezort Zbojnícka koliba je miesto s atmosférou. Presvedčte sa sami.


Zdroj: Rezort Zbojnícka koliba

Poctivá kuchyňa z domácich surovín

Je mnoho slovenských reštaurácií, mnohé sa však podobajú ako vajce vajcu. Znalec ale rozozná, kde sa varí s láskou. Pozrite si menu.

Čo by ste povedali na dokonalé jahňacie kotlety so strapačkami či poriadny kus pečeného kolena v štýlovej reštaurácii?

V Zbojníckej kolibe sme verní domácim surovinám, poctivým potravinám, lahodným ingredienciám a verte, že pohladíme každý – viac či menej mlsný jazýček,“ hovorí manažérka rezortu Martina Paterková.

Zdroj: Rezort Zbojnícka koliba

Ubytovanie ako z rozprávky

Keď už budete na Orave, bolo by hriechom pohrdnúť takýmto nádherným ubytovaním v lone prírody. Rezort ponúka ubytovacie kapacity pre 74 osôb v 12 izbách, 3 chatkách a 2 apartmánoch v tradičnom štýle.

Naše nové tri chatky sa skladajú z dvoch poschodí, kde na prízemí je obývacia miestnosť. Druhé poschodie tvoria dve izby s manželskou posteľou a v jednej izbe je jedna jednolôžková posteľ. Celkovo sa do jednej chatky zmestí 5 osôb,“ dopĺňa ďalej Martina Paterková.

K výbave každej izby patrí WiFi, televízor a vlastná kúpeľňa s toaletou. Samozrejmosťou je bezplatné parkovanie.

Ak máte elektromobli, určite oceníte dobíjacie doky.


Zdroj: Rezort Zbojnícka koliba

Užite si šport

Spoznajte čaro Oravy na dvojkolesovom tátošovi. Aktuálne si v rezorte môžete požičať bicykel za naozaj priaznivú cenu.

3 hodiny jazdy v čarovnom prostredí vás vyjde 5 eur, za celý deň nezabudnuteľných zážitkov zaplatíte len 10 eur.

Alebo vás skôr láka splavovanie rieky Orava? Žiadny problém. V rezorte vám požičajú kajak aj s kompletnou výbavou.


Zdroj: Rezort Zbojnícka koliba

Dokonalý relax

Po náročnej túre, či cyklotúre si treba poriadne oddýchnuť. Jedinečné miesto zdravia a relaxu je zbojnícke spa. „Ponúkame fínsku, parnú, infra saunu, kryosaunu, thajské masáže, pivné kúpele, vírivku, kneippov kúpeľ, oxygenoterapiu, masáž na andulačnom lôžku, terapiu svetlom – biotron, fitness zónu,“ vymenúva manažérka rezortu a dodáva, že táto zóna je dispozícii denne medzi 14:00 hod a 21:00 hod.

Informácie ohľadom rezervácie, obsadenosti wellnessu a možnosti objednania doplnkových služieb si overte na tel. čísle: +421 948 151 851

Zdroj: Rezort Zbojnícka koliba

Pivný kúpeľ aj oddych na slame

Tu sa však možnosti odddychu v Rezrote Zbojnícka chata zďaleka nekončia. Vyskúšali ste už pivné kúpele? Pivný kúpeľ obsahuje množstvo ingrediencií, ktoré sa používajú v liečiteľstve už od pradávna. Kúpeľ prebieha v prírodných extraktoch, z ktorých sa pivo vyrába: pivné kvasnice, vybrané odrody chmeľu, slad a samotné pivo.

Vysoký obsah chmeľových silíc prispieva k uvoľňovaniu kožných pórov a celkovej vitalizácií, pivné kvasnice tak vďaka svojmu vysokému obsahu vitamínu B a aktívnym enzýmom pôsobia blahodarne na regeneráciu pokožky.

Zásluhou tejto jedinečnej kombinácie prírodných ingrediencií a magického pôsobenia dubu, ktorý bol odjakživa symbolom dlhovekosti a odolnosti, dochádza počas kúpeľa k povzbudeniu látkovej výmeny, vyplaveniu škodlivých látok, k uvoľneniu vnútorného napätia, únavy a stresu.


Zdroj: Rezort Zbojnícka koliba

Popis procedúry
  • POBYT V SAUNE (20min.)
  • PIVNÝ KÚPEĽ (20min.)
  • Prebieha v ručne vyrobených kadiach z dubu a je založený na kúpeli v prírodných extraktoch.
  • Do kúpeľa odporúčame vchádzať bez plaviek, ale je to na vašom uváženi. Počas pivného kúpeľa si môžete načapovať pivo.
  • ODDYCH NA LÔŽKU ZO SLAMY (20min.)
  • Slama podporuje vstrebávanie všetkých vitamínov a extraktov z kúpeľa. Doba odpočinku je minimálne 20 minút.


Zdroj: Rezort Zbojnícka koliba

A thajská masáž

Ak by sa vám stále málilo, v tomto rezorte nájdete aj obľúbené thajské masáže. Thajská masáž je jedinečný typ masírovania tela a svalov, ktoré je charakteristické naťahovaním tela a intenzívnou hĺbkovou bodovou masážou.

V súčasnosti je klasická thajská masáž považovaná za medicínsku disciplínu používanú pri liečení rôznych problémov. Korene tejto masáže siahajú do r. 2500 p.n.l. a jej účinky boli rokmi overované a zdokonaľované. Tradičná thajská masáž nie je len masírovanie svalov a kĺbov, ale predstavuje tiež pracovanie s akupresúrnymi bodmi pozdĺž neviditeľných dráh nazývaných „desať thajských masážnych dráh“ alebo „energetické dráhy“.


Zdroj: Rezort Zbojnícka koliba

Sledujte FB Rezortu Zbojnícka chata a dozviete sa viac.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy
Zdroj: Rezort Zbojnícka koliba