Cocobongo Košičanov nesklame ani v horúčavách: Skvelá pizza, super jedlá, nealko a všetko aj ONLINE!

Kto by nepoznal skvelú košickú pizzériu Cocobongo! Výborné jedlo či osviežujúce nápoje môžete mať hocikedy. Rozvoz funguje až do druhej hodiny rannej.


ZdrojCocoBongo

Občas nám horúčavy dajú poriadne zabrať. Rozpálené ulice vôbec nelákajú na prechádzku a snažíme sa schladiť doma tak, ako sa len dá. Sprcha, prievan, možností je viac. Čo, ale keď príde hlad?

Kvalitný ONLINE formulár

V metropole východu máme nespočetné množstvo možností, kde si objednať dobré jedlo. Skúšali ste ale už Cocobongo? Reštauráciu nájdete na Rastislavovej 63, no veľmi príjemné prostredie ponúka aj v online priestore.

V pizzerii Cocobongo si môžete vybrať, čo vám hrdlo ráči. Od kvalitného denného obedového menu s rozvozom obedov ZADARMO, cez popoludňajšie menu, parádne pizze (stále platí akcia 2+1, kde tretiu pizzu máte len za 1 euro) až po klasický jedálny lístok, kde nájdete aj také klasiky, ako sladké pirohy, šopský šalát či vyprážaný syr.

Ku všetkým jedlám si môžete objednať aj alko alebo nealko za normálne ceny. A to všetko ONLINE.

Napríklad 1,7 litrová Cola vás vyjde na 2 eurá.

Rozvoz do 2.00 hod.

Cocobongo je tu aj pre nočných hladošov. Veď čo môže byť horšie ako prázdny žalúdok aj chladnička?

Náš online objednávkový systém je plne vyťažený. Sme ale veľmi radi, že Košičania si naše jedlá natoľko obľúbili. Snažime sa každému vyhovieť. Našou mantrou je kvalita a spokojnosť zákazníka,“ hovorí Ladislav Andó, majiteľ reštaurácie.

Samozrejme, jedlá si môžete objednať aj telefonicky čísle 0908 331 165 denne od 11.00 do 1.30 hod.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy
Zdroj: CocoBongo