Doprajte si pravú thajskú masáž v Košiciach: Môžete vyhrať parádny víkendový pobyt pre dvoch!

Košické štúdio Golden Kinnaree oslavuje svoje deviate narodeniny. Tak, ako každý rok, pripravilo pre svojich verných i nových zákazníkov atraktívnu súťaž.


Zdroj: Golden Kinnaree / Oravský háj

Je všeobecne známe, že thajská masáž poskytuje hneď niekoľko výhod pre naše zdravie. Posilňuje imunitný systém, zlepšuje krvný obeh a znižuje krvný tlak. Všetky tieto výhody spolu s príjemným autentickým prostredím košického salónu Golden Kinnaree povzbudia telo aj myseľ.

Je tu súťaž

Pravidelní zákazníci vedia, že Golden Kinnaree organizuje pravidelne veľkú letnú súťaž pre svojich klientov. Minulý rok prebiehala narodeninová súťaž o poukaz pre 2 osoby na víkendový pobyt v Chateau Grand Bari, dva roky dozadu sa zasa súťažilo o 2 poukazy na 90min. masáž v Golden Kinnaree – Thajské masáže a večeru pre dvoch v Kaviareň Slávia.

Tento rok sme stavili na naozaj krásny rezort Oravský háj Garden hotel & Resort. Stačí, ak k nám prídete na masáž do konca augusta a vyplníte žrebovací lístok. Víťaz bude známy 1. septembra 2021 a vyhrá víkendový pobyt pre dve osoby v tomto nádhernom rezorte,“ informuje majiteľka štúdia Golden Kinnaree.

Vyhráva každý

Sme veľmi hrdí na to, že masáže v našom štúdiu vykonávajú thajské masérky s dlhoročnou praxou,“ dodáva majiteľka štúdia Golden Kinnaree, ktoré sa pýši aj originálnym prostredím, plným harmónie a relaxu.

Základ Tradičnej thajskej masáže spočíva v akupresúre, kde pri cielenom zatláčaní na reflexné zóny na vašom tele masérky využívajú ruky, lakte a aj kolená. Popri tom poskytujú aj základné uvoľnenie od bolesti s následným strečingom, ktorý má za úlohu rozhýbať vaše stuhnuté svalstvo.

Verní tradíciám

Okrem Tradičnej thajskej masáže tu ponúkajú aj rôzne obdoby tejto masáže, pri ktorých môžete zrelaxovať po náročnom dni a načerpať novú energiu.

Medzi obľúbené masáže patrí aj Thajská olejová aromaterapeutická masáž, ktorá je miernejšou formou thajskej masáže a využíva trecie hmaty v kombinácii s akupresúrnymi tlakmi. Zákazník si môže vybrať aromaterapeutické oleje podľa vône.

Pre ľudí, ktorých trápi chrbát a majú sedavé zamestnanie v košickom štúdiu ponúkajú Thajskú masáž chrbta a šije a taktiež aj Kancelársku masáž.

Tieto masáže sa vykonávajú bez použitia oleja, prípadne len použitím oleja zmiešaného s uvoľňujúcim thajským balzamom. Samozrejmosťou je využívanie techniky z tradičnej thajskej masáže.

Prevažne v zimnom období, ale taktiež aj počas celého roka patrí medzi obľúbené masáže aj Bylinná Kráľovská masáž, pri ktorej masérky pracujú s plátenými vreckami, ktoré sú namiešané z viac ako 10 vzácnych bylín. Tieto bylinné vrecká sa najskôr nahrejú v parnom kúpeli a potom sa prikladajú na miesta, kde sa hromadí stres a napätie. Teplo a esenciálne oleje z byliniek vyživujú pokožku a tým zároveň stimulujú krvný obeh.

Objednajte sa

Podľa majiteľky štúdia Golden Kinnaree je ideálne ak sa na masáž objednáte dopredu. Môžete tak spraviť cez online rezervačný systém, alebo telefonicky na čísle 055/286 23 94.

Viac info o súťaži nájdete na www.goldenkinnaree.sk.

Pridajte sa na fb stránku Golden Kinnaree a buďte informovaní o všetkých novinkách.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy
Zdroj: Golden Kinnaree