Vyhľadať podujatie

Čarovná ponuka z Hotela Bankov: Vychutnajte si majstrovské MENU v jesennej záhrade

PR článok

Gurmáni majú radi jeseň, pretože takmer z každej reštaurácie vanie omamná vôňa pečených husí či kačaciny. Neodolateľná ponuka však prichádza z Bankova, kde si jesenné špeciality môžete vychutnať priamo záhrade.

Zdroj: Hotel Bankov

Nádhernú oblasť Bankov Košičanom netreba zvlášť predstavovať. Čarovná príroda plná farieb a vôní priam láka po nenáročnej prechádzke na dobré jedlo. Hotel Bankov určite splní vaše očakávania. Nielen gurmánske, ale aj estetické.

Hotel má neopakovateľné čaro, keďže jeho história sa začala písať už v roku 1869. „Obzvlášť hrdí sme na našu kuchyňu,“ hovorí Adriana Hurová, riaditeľka Hotela Bankov. „Všetky suroviny, ktoré s láskou spracúvame do povestných špecialít pre našich hostí, starostlivo vyberáme. Pracujeme len s overenými dodávateľmi,“ pokračuje.

Počas celého októbra môžu hostia Hotela Bankov ochutnať špeciálnu jesennú ponuku kačacích a husacích špecialít.

Košice budú od pondelka 4. októbra v bordovej fáze, teda v druhom stupni ohrozenia. „Kvôli pandemickým obmedzeniam sa na vonkajšej terase hostia môžu cítiť nielen bezpečne, ale aj pohodlne. 6 záhradných ohrievačov sa postará o komfort hostí na čerstvom vzduchu, čo naozaj dodá nášmu jesennému menu výnimočnú atmosféru atraktívneho posedenia v obklopení do zlatista sfarbených stromov okolitého lesa. Tým ponuka Kačacích a husacích hodov aj v tomto období covid obmedzení naberá na svojej príťažlivosti,“ dodáva Hurová.

V jesennej ponuke na zahriatie je aj varené vínko, grog či jesenný punč.


Aktuálna jesenná ponuka na vonkajšej terase v režime pre OTP:

PREDJEDLO:

  • 80g Kačacia paštéta s brusnicami podávaná s toastom 5,70 EUR

POLIEVKA:

  • 250ml Husací vývar s gágoríkmi a julienne zeleninkou 3,00 EUR

HLAVNÉ JEDLO:

  • 200g Kačacie prsia so slivkovou omáčkou a zemiakovou knedľou 15,90 EUR
  • 400g Husacie stehno s červenou kapustou a zemiakovou lokšou 17,90 EUR
  • 2200g Pečená kačka s červenou kapustou, zemiakovými lokšami a zemiakovou knedľou 49,90 EUR

DEZERT:

  • 150g Horúce slivky s vanilkovou zmrzlinou 5,90 EUR
  • 100g Lokša s makom 3,90 EUR

Stôl si rezervujte vopred na tel. číslach : 0905470123 , 6324522

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy
Zdroj: Hotel Bankov