Okrem toho, že hovädzie mäso je delikatesa, má aj vysoké množstvo bielkovín a minerálov, ktoré zabezpečujú prirodzenú rovnováhu vo výžive. Nielen kvalita mäsa, ale aj spôsob prípravy určuje finálnu chuť. Názvy ako roastbeef alebo rib-eye steak vzbudzujú gastronomický rešpekt, no nemusíte sa obávať. Na kurze sa naučíte, čo sa skrýva pod ich názvami, ktoré hovädzie je predné, ktoré zadné, a ako správne mäso nakrájať.
Dozviete sa, aká časť je vhodná na guláš, prečo počkať so solením, a ako pripraviť skvelú marinádu. Zároveň vam povieme, prečo musí mäsko zrieť a ako rozoznáte, či je čerstvé. Ako prílohu si ugrilujeme chutnú zeleninku s množstvo trikov a tipov na prípravu rôznych druhov hovädzieho mäsa od skúseného kuchára. Teraz je ten správny čas pýtať sa mäsové otázky, na ktoré ste vždy chceli poznať odpovede. Bonusom kurzu je okrem home made bylinkového masla aj množstvo trikov a tipov na prípravu rôznych druhov hovädzieho mäsa od skúseného kuchára.
FACEBOOK EVENT
Dozviete sa, aká časť je vhodná na guláš, prečo počkať so solením, a ako pripraviť skvelú marinádu. Zároveň vam povieme, prečo musí mäsko zrieť a ako rozoznáte, či je čerstvé. Ako prílohu si ugrilujeme chutnú zeleninku s množstvo trikov a tipov na prípravu rôznych druhov hovädzieho mäsa od skúseného kuchára. Teraz je ten správny čas pýtať sa mäsové otázky, na ktoré ste vždy chceli poznať odpovede. Bonusom kurzu je okrem home made bylinkového masla aj množstvo trikov a tipov na prípravu rôznych druhov hovädzieho mäsa od skúseného kuchára.
FACEBOOK EVENT
Portál www.kamdomesta.sk nie je organizátorom uverejňovaných podujatí a preto nezodpovedá za zmeny uskutočnené organizátormi. Odporúčame preveriť si vopred termín a čas konania podujatia priamo u organizátora. Na niektoré akcie je potrebné sa prihlásiť vopred.